Buscar

El passat divendres 28 de gener, el president i el vicepresident de l'Associació de constructors i obrers de Sueca es van reunir amb el director general de Cooperativisme, Ocupació i Economia Sostenible amb la finalitat de demanar ajudes per poder iniciar el seu camí.
En esta reunió, que va ser molt positiva, els representants de l'associació li van plantejar diverses qüestions relacionades amb la posada en marxa del seu projecte, a nivell de constitució i funcionament.
Els primers compromisos adquirits, pel director general,Román Ceballos va ser concedir una subvenció de 9.000 euros perquè els integrants de l'associació realitzaran els cursos de formació obligatoris.
A més es va acordar posar els recursos humans de la Direcció General a la seua disposició per buscar la millor forma jurídica per a realitzar la constitució de l'associació.
A la reunió que va ser iniciativa del portaveu del Partit Popular de Sueca, Carlos Ramírez, també va acudir el regidor del PP, Daniel Meseguer, que en tot moment ha mostrat la seva predisposició a facilitar la seva ajuda a aquest col.lectiu.
Des del Partit Popular de Sueca mostrem una vegada el nostre compromisos amb les persones i col.lectius que tinguin algun tipus d'iniciativa que contribueixi al desenvolupament, social, econòmic i lúdic de la nostra Ciutat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.