Buscar

NNGG SUECA al Congrés Nacional de NNGG a Saragossa


El president i secretari general de Noves Generacions (NN GG) Sueca Serafí Gil i Rubén Fos, van estar a  aquest congrés. A l'acte, van acudir 1000 Compromissaris i més de 500 convidats. A l'obertura del congrés va acudir la secretària general del partit popular Maria Dolores de Cospedal. En aquest congrés es van debatre tres ponències: estatuts, ideològica i econòmica.
La nova presidenta nacional Beatriz Jurado ha destacat que Espanya necessita una joventut valenta i lliure; i la joventut espanyola necessita un govern seriós i responsable.
El president del partit popular Mariano Rajoy, va acudir a la clausura del congrés; destacant en les seues declaracions, que “el Partit Popular no es resigna que haja cinc milions de desocupats, ni que calga llençar del fons de reserva de la Seguretat social, per a pagar les pensions”, alguna cosa que Rajoy ha qualificat com “impropi d'un país seriós, i també es va comprometre que el dilluns dia 18 d'Abril, presentara una proposició no de llei relativa a la supressió del cànon digital.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.